ONLINE MASTERING

Otthon, vagy más stúdióban készített mixed masteringje világszínvonalú berendezéseken, profi hangmérnökök keze által. Sokkal jobban fog szólni, mintha Te, otthon próbálnád masterelni. A próbatermi demófelvételtől a profi stúdióban rögzített anyagig mindent küldhetsz, megbírkózunk vele. 

Az Online Mastering

Ha már kész mixed van, de nem akar úgy megszólalni, mint a kedvenc lemezed, dübög a mélye, harsány a magasa, nem szeparáltak a hangszerek, eltűnik az ének, nem elég hangos, akkor fordulj hozzánk bizalommal. Választhatsz egy fileból (mix) készített masteringet, több fileból ún. stemmasteringet, vagy a már kész masteredet tudjuk előkészíteni Apple Music Master, illetve további stream szolgáltatók platformjaira. 

1

Ezt kell tenned elsőként

Ha erre az oldalra tévedtél, már megfogalmazódott benned, hogy valami másra vágysz. Kattints a Start Online Mix & Master gombra és már el is kezdhetjük a közös munkát. Ha nem vagy biztos mindenben, akkor először olvasd el a GY.I.K. menüpont alatti információkat, sokat segíthetnek. 
2

Második lépés

Küldd el a megadott paraméterek alapján a hangfilet, vagy soksávos felvétel esetén a hangfile-okat nekünk. Átnézzük, meghallgatjuk, visszajelzünk, javaslatot teszünk, ha valami jobbá tehető. Innentől hátradőlhetsz, a többi a mi dolgunk. 
3

Mastering, visszajelzés

A kapott hanganyagot profi munkaállomáson minőségi plug-inekkel, Pro Tools HD rendszeren mastereljük, analóg összegzőn, SSL Buskompresszorral írjuk össze, a Veled előzetesen egyeztetett gondolatok alapján, a mi szakértelmünkkel készítjük el. 
4

És már készen is van...

Alapvetően CD Masterfile-t kapsz, de van lehetőségek Apple Music Mastert, illetve a további streamszolgáltatók platformjaira optimalizált mastert kérni. 

Hogy lesz a rögzített sávokból lemezminőség? 

MMP Hangstúdió - A felvételtől a masterig

Audio minta - a felvételtől a masterig

Hallgasd meg a bemutató videót, hogy lesz a rögzített akusztikus hangsávokból mix, majd master. A bemutatott dal a debreceni MOLTO zenekar új albumáról egy friss felvétel. A hangszerelés: akusztikus dob, basszusgitár, elektromos gitár, ének. 

A felvételek 44.1kHz/24 bit formátumban készültek. A felvételek előre megtervezett és kipróbált hangszerekkel, bőrökkel, dobverőkkel, cintányérokkal, gitárerősítőkkel és ládákkal, valamint a hangolásnak megfelelő húrokkal készültek. 

Egy mixfile-ból

15 000 Ft-tól/dal

CD MASTERING

 • min. 44.1/16 v. 24 bit fileok fogadása
 • Minimális editálás, korrekció
 • Max. 96kHz, 24 bit felbontás
 • Rövid határidő
Több sávos (stem)

25 000 Ft-tól/dal

STEM CD MASTERING

 • min. 44.1/16 v. 24 bit fileok fogadása
 • Minimális editálás, korrekció
 • Max. 96kHz, 24 bit felbontás
 • Rövid határidő
Apple Music Master

25 000 Ft-tól/dal

Apple Music Master

 • min. 44.1/24 bit fileok fogadása
 • Minimális editálás, korrekció
 • Max. 96kHz, 24 bit felbontás
 • Rövid határidő

Kapcsolat

Nem találod a honlapon a kérdésedre a választ? Keress minket bizalommal, segítünk!

Email

Rövid időn belül válaszolunk!

Telefon

Hétfő - Péntek 09:00 - 18:00

© Copyright 2010-2024 MMP Hangstúdió Debrecen - Minden jog fenntartva!