Megrendelés

Örülünk, hogy úgy döntöttél, velünk dolgozol! Már csak pár lépés és kezdhetjük a munkát!

Gyerünk, dolgozzunk együtt!

Rövid időn belül visszajelzünk és felvesszük Veled a kapcsolatot.
Kérdés esetén ne felejtsd el elolvasni a GY.I.K. oldalunkat! 

Amit rólunk mondanak... 

Egy év leforgása alatt 21 dalt vettünk fel az MMP Hangstúdióban, amit SzegPisti dobolt, Mosquito hangszerelt. Azóta is ezek a dalok képezik minden koncertem műsorát, sikerült megújítani a klasszikus Balázs Pali hangzást.
Felkészült, tapasztalt szakembereket ismertem meg Moszi és Pisti személyében, akik magán emberi tulajdonságaikkal kiegészítve jelesre vizsgáztak a közös munkánk során.

Balázs Pali
Előadóművész

A Neonhal egy ötdalos session alkalmával járt először úgy az MMP-ben, hogy minden hangszert ott vettünk fel az énekkel együtt. Igazi profi környezetben dolgozhattunk, egy minden részletében megtervezett stúdióban. Engem például, mint dalírót mindig lenyűgöznek azok a falakon, plafonon (?) megtalálható „biszbaszok”, amik a hang optimális rögzítését hivatottak biztosítani. Szilágyi Pisti maximalista hozzáállása és nyugalma, amire a velünk zajló munka alatt szüksége is van, igazán optimális feltételeket teremtenek ahhoz, hogy jól hangzó, dinamikus felvételek készüljenek.

Nagy Tamás
Neonhal zenekar

Rengeteg közösen eltöltött óra, sikeres nagylemezek sora és még mindig örömmel és izgatottan megyek “haza“, hozzájuk!
Nemcsak a lemezfelvételben, de a színpadi hangzásom kialakításában is kapok és kaptam rendszeresen segítséget!
Rendszeres fejlesztés és az aktuális trendek pontos követése jellemzi a stúdiót! A zenekar “külső“ fülei, ahol a kevesebb sokszor és nagyon sokszor több! Ez rendre igazolódik! Köszönöm Nekik, hogy vannak Nekünk!

Szórád Csaba "Jimmy"
Kowalsky meg a Vega

Már a régi MMP Stúdióban is csináltunk egy csomó felvételt (pl. a 2012-ben megjelent Rockmafia Debrecen teljes albumot), de szóló dalokon is dolgoztunk itt (pl. az Igazi hiénák, az Örökké pank vagy a Jóképű) és tíz év után visszatértünk az új, de továbbra is debreceni székhelyű MMP-be!
Szakmai és emberi értelemben is igazán otthon érezzük itt magunkat, jó újra ’hazai’ pályán dolgozni!”

Lukács László
Tankcsapda zenekar

Több mint 10 éve dolgozom együtt Moszival és Pistivel. Kellemes légkör, nagyon magas szakmai és technikai felkészültség jellemzi a srácokat és a stúdiót egyaránt! Kicsit már 'haza' is járok hozzájuk. Mindketten kiváló zenészek! Producerként is részt vesznek a felvételek elkészültében, ami hatalmas segítség amikor a mikrofon előtt állsz!:) Ha eddig nem tetted mindenképp próbáld ki az MMP-t, nem fogsz csalódni!

Tóth Zsolt
Erdős Fruzsi, Kozma, Abrakazabra, PG Csoport, Rocksuli

Szólólemezeimet és szóló dalaimat is az MMP Stúdióban készítettem, de mai napig visszatérek egy-egy session munkára, vagy csak úgy meglátogatni a srácokat. A legjobban azt szeretem bennük, hogy nagyon hamar megtaláljuk a közös hangot és a legelmebetegebb dolgaimat is képesek megoldani. 

Kozma Norbi
Rúzsa Magdi, Kozma, Kori

Kapcsolat

Nem találod a honlapon a kérdésedre a választ? Keress minket bizalommal, segítünk!

Email

Rövid időn belül válaszolunk!

Telefon

Hétfő - Péntek 09:00 - 18:00

© Copyright 2010-2024 MMP Hangstúdió Debrecen - Minden jog fenntartva!